Välkommen till Societas

Thursday, January 26, 2006

Ordförande har ordet...Hej jag heter Erik och är ordförande för den socialdemokratiska studentföreningen Societas.

Societas bildades 1998 och syftar till att bredda den idépolitiska debatten inom arbetarrörelsen och i synnerhet det Socialdemokratiska Studentförbundet. Jag är oerhörd stolt att vara ordförande för den s-studentförening som har de bästa och mest intressantaste seminarierna inom svensk politik samtidigt som vi har högt i tak på våra medlemsmöten. Föreningen är verksam vid KTH, Social-, Lärar-, Försvarshögskolan. På bloggen kommer information om våra möten och seminarier att publiceras samt att våra medlemmar kommer att skriva politiska inlägg och dagsaktuella kommentarer.

Förutom att vara ordförande för föreningen har jag också fått förtroendet att sitta i förbundsstyrelsen inom det Socialdemokratiska Studentförbundet, med ansvar för bl.a. idépolitik och säkerhetspolitik.

Annars studerar jag internationella relationer och statsvetenskap vid Stockholms universitet och gillar att träna på Friskis&Svettis på min fritid. Bry er inte om bilden, den blev tagen under ett klubbmöte då jag var oerhörd trött efter att ha varit på föreläsningar och träningpass :)

Ni varmt välkomna att besöka bloggen och våra möten. Ju fler det blir, desto roligare! Om ni vill ha mer information om föreningens aktiviteter rekommenderar jag er att besöka bloggen regelbundet eller e-posta mig på erik.aranda@gmail.com.

Väl mött!

Erik Gutiérrez-Aranda
Ordförande, S-studentföreningen Societas.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home